Franco Van Zyl stel sy debuut album vry met 12 oorspronklike snitte

3 min read

Die talentvolle Boksburg inwoner, Franco van Zyl stel sy debuut album vry met die naam “My Geheim” op die ouderdom van 23, en gaan beslis die mense wegblaas met nuwe talent. Alhoewel hierdie sy heel eerste musikale vrystelling is het hy al in sy Hoërskool jare toneel rolle gespeel en het reeds opvoering na opvoering gereis.

Hierdie Afrikaanse pop enkelsnit en ook die titel van sy album, “My Geheim”, het hy inspirasie gekry van sy heel eerste groot liefde. Met skryfgenoot Vincent Gordon het hulle dit beslis reggekry om die mense te laat aanklank vind met elke liedjie op die album. “Omdat die album meestal oor liefde gaan hoop ek dat mense aanklank sal vind. Liefde is tog iets waarna almal smag”.

Die produksie van die album het reeds begin in 2020 maar as gevolg van die pandemie omstandighede het dit ‘n rukkie gevat om die album te voltooi, maar dit was beslis die moeite werd.

Die feit dat Franco ‘n nuweling in die musiekbedryf is bid hy hard dat sy eerste album ‘n sukses sal wees, omdat dit grootste mylpaal in sy sangloopbaan is.

Franco se liefde vir musiek en toneel het al begin vanaf hy baie klein was en ook  omdat sy familie musikale agtergrond het, voel hy dis nou die tyd dat hy sy stempel afdruk. Hy het begin deur om in ‘n landswye kompetisie “Talent Africa” deel te neem, en was een van die kanidate wie gekies was om SA te gaan verteenwoordig in Amerika. Hy het ook in die 2017 KykNet silverskerm film, “Die Man Met Die Snor”, verskyn.

Franco beskryf homself as ‘n “outjie wie met ‘n pop en gospel stem sing” en sy grootste invloed is Juanita Du Plessis. “Die jaar toe treffer ‘Lepellê’ uitgekom het, het haar plek in my hart geneem. Ek glo vir elke nuwe kunstenaar in SA, klink dit soos ‘n sprokies verhaal om saam met haar te wil werk of sing”, beskryf hy.

Hy het verduidelik, toe hy begin sing het, was hy nie beïndruk oor sy stem nie, maar met harde werk en oefening het hy gewoond geraak aan sy unieke stem en hoe om hom te bevorder.

Sy volgende doel wat hy wil beryk is om sy Gospel Album in middel 2023 vrytestel, en die boodskap wat hy daarmee wil oordra is om nederig te bly, maak nie saak wat gebeur nie.

Die album is die 30 November beskikbaar op Apple Music, iTunes, Spotify, YouTube, Deezer, Amazon Music en meer.

VOLG HOM OP:

Facebookhttps://www.facebook.com/franco.vanzyl.12

Instagramhttps://www.instagram.com/franco_gvz

Unfold Much More Here...

+ There are no comments

Add yours