Centurion Theatre Presents – Reynardt Hugo – 5 August 2022

Galore SA/ ENTERTAINMENT, LATEST NEWS/ 0 comments

Akteur, sanger, motiveringspreker en nou ook skrywer–Reynardt Hugo pak die lewe met passie aan!

Reynardt Hugo is ’n gewilde Suid-Afrikaanse akteur, musikant, liedjieskrywer, motiveringspreker en skrywer. Hy werk al sedert 2008 in die vermaakbedryf en is bekend vir sy rol as dr. Tertius Jonker in die gewilde kykNET-sepie Binnelanders. In 2010 het hy saam met Hugo Ludik die bekroonde popgroep, ADAM, begin wat oor die jare die land vol getoer en verskeie toekennings gewen het en verantwoordelik was vir treffers soos Liefde Soldaat, Kasteel, Hoogtevrees, Sê My, Iets In Die Water en meer. Nadat die groep aan die einde van 2019 halt geroep het, het Reynardt besluit om op sy solo-musiekloopbaan te fokus.

Kom geniet ‘n vertoning vol treffers, staltjies en ‘n goeie kuier!

5 Augustus 2022

19:30

Kaartjies slegs R165.00

Boek vandag : https://qkt.io/J2orBv

Share this Post

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*